Ολύμπου 122 & Ιουλιανού 546 35, Θεσσαλονίκη

Υπηρεσίες

ypiresies-katharismoi

 Ο άρτιος εξοπλισμός μας εγγυάται άριστα αποτελέσματα εξασφαλίζοντας υψηλή καθαριότητα και υγιεινή. Όλα τα προιόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούμε είναι φιλικά προς το περιβάλλον και απόλυτα ασφαλή για τον άνθρωπο, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Αναλυτικότερα, οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι εξής:

Το Συνεργείο Καθαρισμού Βισάλτης παρέχει ευέλικτες λύσεις καθαρισμού προσαρμοσμένες στις ανάγκες και το χρονοδιάγραμμα κάθε εταιρείας, για την καθαριότητα και υγιεινή του γραφείου σας, προσφέροντας πάντα την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής.

Το πρόγραμμα, που καταρτίζεται κατόπιν συνεννόησης μαζί σας, τηρείται αυστηρά καθώς το προσωπικό παραμένει σταθερό, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα από το καθένα σε οποιαδήποτε ανάγκη δημιουργηθεί στο χώρο σας.

Οι ενδεικτικές εργασίες καθαριότητας που αναλαμβάνουμε σε ένα γραφείο είναι οι εξής:

-Καθαρισμός γραφείων-χώρων παραμονής

-Ξεσκόνισμα επίπλων, καθισμάτων και θέσεων εργασίας

-Καθαρισμός κουζίνας

-Καθαρισμός δαπέδου και σφουγγάρισμα µε ειδικό απολυμαντικό υγρό

-Άδειασμα των καλαθιών αχρήστων και αλλαγή σακούλας απορριµµάτων

-Καθαρισμός τουαλέτας.

-Επιπρόσθετες εργασίες όπως

1)καθαρισμός (σκούπισμα, σφουγγάρισμα) δαπέδων μπαλκονιών και κάγκελων.

2)εργασίες γενικού καθαρισμού του εξωτερικού χώρου του γραφείου (εξωτερικά τζάμια), όποτε απαιτείται.

Όλα τα υλικά καθαριότητας που χρησιμοποιούμε φέρουν την απαιτούμενη άδεια από το Γενική Χημείο του Κράτους και το Υπουργείο Εμπορίου.

Αγοράσατε καινούριο χώρο ή ανακαινίσατε τον παλιό και χρειάζεστε αρχικό καθαρισμό; Προτείνουμε να επιλέξετε ένα εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού με 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας στο χώρο, ώστε να μη θέσετε σε κίνδυνο την επένδυσή σας.

Το συνεργείο καθαρισμού ΒΙΣΑΛΤΗΣ έχει την εμπειρία και διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό, ώστε να αναλάβει με ασφάλεια οποιαδήποτε εργασία κριθεί απαραίτητη. Διαθέτουμε εξειδικευμένο συνεργείο για την αρχική καθαριότητα του χώρου σας το οποίο είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο, ώστε να ανταποκριθεί και στην πιο σύνθετη ανάγκη.

Επιπλέον, κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο, παρέχουμε υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού των σαλονιών ή των στρωμάτων σας, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα υγιεινό περιβάλλον στο χώρο σας για να μπορείτε να το απολαύσετε ξέγνοιαστα.

Περισσότεροι από διακόσιοι άνθρωποι μάς εμπιστεύονται κάθε χρόνο για την αρχική καθαριότητα του χώρου τους, εσείς ακόμα το σκέφτεστε;

Όλα τα υλικά καθαριότητας που χρησιμοποιούμε φέρουν την απαιτούμενη άδεια από το Γενική Χημείο του Κράτους και το Υπουργείο Εμπορίου.

Γνωρίζουμε ήδη, με τα 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας στο χώρο, ότι ο καθαρισμός ορισμένων πολυκατοικιών δεν επιτελείται σωστά λόγω ακατάλληλου προσωπικού είτε λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, τα οποία αποτελούνται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, αναλαμβάνουν με συνέπεια και επαγγελματισμό να καθαρίζουν την οικοδομή/το κτίριό σας σε καθημερινή, εβδομαδιαία ή και μηνιαία βάση.

Όλα τα υλικά καθαριότητας που χρησιμοποιούμε φέρουν την απαιτούμενη άδεια από το Γενική Χημείο του Κράτους και το Υπουργείο Εμπορίου.

 Οι ενδεικτικές εργασίες καθαριότητας που αναλαμβάνουμε σε μια πολυκατοικία είναι οι εξής:

Εβδομαδιαία Γενική

  • ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ – ΕΙΣΟΔΟΣ- ΣΚΑΛΕΣ
  • ΚΑΓΚΕΛΑ
  • ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ
  • ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ
  • ΥΠΟΓΕΙΟ
  • ΤΖΑΜΙΑ ΚΛΙΜΑΤΟΣΤΑΣΙΟΥ
  • ΞΑΡΑΧΝΙΑΣΜΑ

Βέβαια αξίζει να αναφέρουμε ότι μπορούμε να αναλάβουμε τη φροντίδα του χώρου σας με τη συχνότητα επανάληψης και τις εργασίες που σας εξυπηρετούν. Μπορεί να είναι ημερήσιοι, εβδομαδιαίοι ή με οποιαδήποτε άλλη επανάληψη εσείς επιθυμείτε.

Γνωρίζουμε ήδη ότι ένα καθαρό και άνετο περιβάλλον εργασίας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη σωστή λειτουργία κάθε επιχείρησης. Γι’ αυτό και το συνεργείο καθαρισμού Βισάλτης παρέχει εξειδικευμένες λύσεις καθαρισμού επαγγελματικών χώρων σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη, ώστε να μπορείτε να διαθέτετε περισσότερο παραγωγικό χρόνο για εσάς και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Το πρόγραμμα, που καταρτίζεται κατόπιν συνεννόησης μαζί σας, τηρείται αυστηρά καθώς το προσωπικό παραμένει σταθερό, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα από κάθε άλλο σε οποιαδήποτε ανάγκη δημιουργηθεί στο χώρο σας.

 Οι ενδεικτικές εργασίες καθαριότητας που αναλαμβάνουμε σε έναν επαγγελματικό χώρο είναι οι εξής

-Καθαρισµός δαπέδου (με περιστροφική μηχανή-αν απαιτείται) και σφουγγάρισμα µε απολυμαντικό υγρό

-Άδειασμα των καλαθιών αχρήστων και αλλαγή σακούλας απορριµµάτων

-Καθαρισµός τουαλέτας

-Καθαρισμός υαλοπινάκων και αλουμινίων (εσωτερικά και εξωτερικά)

-Επιπρόσθετες εργασίες όπου απαιτούνται, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου.

 Όλα τα υλικά καθαριότητας που χρησιμοποιούμε φέρουν την απαιτούμενη άδεια από το Γενική Χημείο του Κράτους.

Αν θέλετε να διατηρηθούν οι υαλοπίνακες του χώρου σας σταθερά καθαροί, εσωτερικά και εξωτερικά, προτείνουμε να επιλέξετε το εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού ΒΙΣΑΛΤΗΣ, με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο.

Με φιλικό και ασφαλή για την επένδυσή σας τρόπο, χωρίς τη χρήση χημικών και απορρυπαντικών που μακροπρόθεσμα αλλοιώνουν τις επιφάνειες, στο συνεργείο καθαρισμού ΒΙΣΑΛΤΗΣ καθαρίζουμε όλους τους ρύπους που μπορούν να δημιουργηθούν στα τζάμια, τα πλαίσια, τα πρεβάζια, καθώς και τις επιγραφές.

Διαθέτουμε το απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να είμαστε σε θέση να αναλάβουμε από έναν έκτακτο καθαρισμό τζαμιών μέχρι και τακτικούς καθαρισμούς σε ημερήσια, εβδομαδιαία, μηνιαία βάση.